Doorzoek Fun-Events Group


Privéfeesten

Gezellig samen zijn met familie, voor al uw vrienden of samen met de buren, van een beperkte en intieme kring tot veel genodigden, Fun-Events heeft reeds vele jaren ervaring in het organiseren en verzorgen van babyborrels, doopfeesten, communie- en lente feesten, verjaardagsfeesten, verlovings- en huwelijksfeesten, familiefeesten, jubilea, straat- en buurtfeesten en vele andere gelegenheden.

 

Doopfeest & Babyborrel

Het eerste grote feest voor een nieuw leven, hier mag niets ontbreken. Van een feest in intieme kring tot een volledig gevulde namiddag voor jong en oud. Een leuk aandenken voor dit nieuwe pronkende wonder, een feest/borrel om nooit te vergeten.

 

Communie- & Lentefeest

Het grote feest waar de communicant(e) al lang naar uitziet, dus op dit grote feest mag niets ontbreken. Op eigen locatie of elders, met catering en animatie voor jong en oud. Een feest verzorgd van A tot Z volgens uw wensen en onze creativiteit.

 

Verjaardagsfeest

Verjaardagsfeesten zijn niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen! Uw verjaardagsfeest mag niet onopgemerkt voorbij gaan, verras je vrienden en familie met een verjaardagsfeest of organiseer een verrassingsfeest voor een vriend(in), familielid of iemand anders.

 

 

Huwelijksfeest

Dit is de bekroning van jullie relatie. De tijdrovende voorbereidingen, energie en stress die eraan verbonden zijn kan u aan Fun-Events geven, Huwelijksfeesten zijn voor ons fantastisch om te organiseren, op deze dag mag en kan er niets foutlopen. De dag van het bruidspaar waar zij moeten genieten samen met hun genodigden groot en klein..

Elk huwelijksfeest is anders en uniek, intiem of groot. Elk geslaagd huwelijksfeest begint met een perfecte organisatie.

 

Familiefeest(en)

De leukste familiefeesten, familie uitstapjes, familiereünies en andere familie arrangementen kunnen via Fun-Events geboekt worden, onze feest specialisten zullen uw familiefeest tot in de puntjes verzorgen, u beleefd met heel uw familie een heerlijke en onvergetelijke dag een feest waar nog lang over wordt nagepraat.

 

 

Tuin-, straat- en buurtfeesten

Wat is en leuker dan met de hele buurt een feestje te organiseren. Een straatfeest is een goede manier om de bewoners in de buurt/straat beter te leren kennen en zo kunnen de kinderen weer nieuwe vriendjes ontmoeten om samen te spelen. Tover uw feest om tot een Kerst- & Nieuwjaarsfeest of een zomerbarbecue.

 

Jubileumfeest

Hartelijk gefeliciteerd met jullie jubileum, zilver, goud of diamant, van een feest in intieme kring tot een volledig gevuld feest voor jong en oud. Tijdens de voorbereidingen zullen wij zeer veel met jullie persoonlijk in contact zijn en zo is het alsook fijn voor ons om uw feest te organiseren. De vele jaren samen zorgen voor een gevuld feest.

 

 

 

Fun-Events Group

Te Ontdekken

En Meer ...

Social Media