Doorzoek Fun-Events Group


Field Marketing - Brand Activation

Fun-Events de perfecte field marketing partner met onze ervaringen zorgen wij mee voor het verhogen van uw verkoopsucces.

De visie van U als klant en uw product / dienst met onze creativiteit zorgt voor een perfecte integratie in uw brand-activation. Uw product / dienst koppelen aan een gevoel en op een manier in de kijker plaatsen om zo de potentiële klant te overtuigen.

Wij zorgen voor de creatie, planning, ontwikkeling en uitvoering van uw fieldmarketing campagne. Een succesvolle promotiecampagne begint bij onze samenwerking.

Van roadshows tot sampling, tasting en vele andere acties, wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste locatie actief zijn en brengen u dichter bij de klant, maar vooral de klant dichter bij u.

Het doelpubliek zijn zowel kinderen, tieners, volwassenen.

Alle field marketing concepten en acties worden 100 % op maat gemaakt om de beste verkoopstrategie te ontwikkelen. De klanten meer voeling geven bij uw product.

Fun-Events zorgt voor de logistieke stiptheid, up-to-date data bestanden. Wij zoeken de juiste medewerkers en promotiemiddelen.

Ook logistieke steun behoort tot onze fullservice, met een eigen wagenpark, eigen kantoren en magazijn met grote parking . productie, herstelling, controle en onderhoud van alle materialen gebeurd intern. Samen met opslag van materialen en artikelen.

Van het uitdelen van samples op evenementen, manifestaties, sportevenementen, festivals tot volledige roadshows en op maat gemaakte acties op alle mogelijke en juiste locaties waar uw producten en/of diensten direct uitgetest kunnen worden door het publiek. Een maximaal bereik en de perfecte doelgroep zijn 2 belangrijke factoren.

Na afloop ontvangt u een volledige evaluatie met alle resultaten, foto’s en een volledig up-to-date bestand.

Wij zoeken de juiste medewerkers en promotiemiddelen, van onthaalhostesses tot promoboys, nightlive people, merchandisers, city teams, mystery shoppers, demostratie- en verkoopsmedewerkers tot VIP begeleiding.

Fotomarketing en Social media is de trend die momenteel een effectieve werking heeft, onze promotieteams maken een foto van uw doelgroepklanten op alle mogelijke evenementen. Door een speciaal contact en deze kan direct meegegeven worden, afgehaald worden aan uw stand/winkel of op een speciale website gedownload worden.

 

 

 

Fun-Events Group

Te Ontdekken

En Meer ...

Social Media