Doorzoek Fun-Events Group


Bedrijfsfeesten en Events

Fun-Events, een totaal organisatiebureau met ervaring in veel verschillende soorten bedrijfsfeesten en andere soorten events.

 

(Her-) Openingen

Een nieuwe stap, een nieuw pand, uitbreiding en groei, een nieuwe toekomst en start. Deel uw succes met relaties, klanten, medewerkers en andere.

 

Recepties

Van bedrijfsrecepties tot zakelijke- en afscheidsrecepties. Een mix van toespraken en dankwoorden in combinatie met de juiste catering, originaliteit en details zorgen voor de perfecte sfeer creatie.

 

Opendeurdag(en)

Uw onderneming of zaak drijft op de trouw van klanten , relaties en nieuwe klanten, dus met regelmaat in de picture te blijven zorgt u ervoor dat uw naam- en productbekendheid vers in het geheugen blijft.

 

 

Personeelsfeest(en)

Een personeelsfeest is een ideale manier om uw werknemers te danken voor hun inzet en om elkaar in een andere sfeer te ontmoeten, een juiste activiteit en feestprogramma passend bij uw werknemers zorgt voor een goede teamspirit en een goede werksfeer binnen uw bedrijf en organisatie en verstrekt de band onderling.

 

Jubileumfeest(en)

Een jubileumjaar is een mooie aanleiding om even stil te staan en een goed motief om iets extra’s te doen voor uw medewerkers, relaties en leveranciers. Een belangrijk moment dat vraagt om wat extra’s en zo kan u de mensen die samen met u het succes van uw bedrijf en organisatie in de afgelopen jaren mogelijk maakten even laten genieten.

 

Productpresentaties en lanceringen

U organiseert een productpresentatie om uw medewerkers, uw relaties of potentiële klanten te overtuigen van uw verbeterde of vernieuwde producten of diensten. De eerste indruk en kennismaking is belangrijk. Van kleine diensten tot volumineuze producten en vele andere. U kan deze gelegenheid ook aangrijpen om uw medewerkers, uw relaties of klanten extra in de bloemetjes te zetten en te bedanken voor hun trouw.

 

Familiedag(en)

Een leuke en vooral ontspannende familiedag met leuke activiteiten voor jong en oud. Bedrijven zien steeds vaker het belang in om familie van de medewerkers een kijkje te laten nemen achter de schermen, de betrokkenheid geeft een positief gevoel voor zowel werkgever, werknemer en familie.

 

 

Klantenevenementen en relatiedagen

Klantenevenementen en relatiedagen op verschillende locaties waar u kan bijpraten met medewerkers of exposanten en u op de hoogte gebracht word van alle nieuwe ontwikkelingen/ producten en/of diensten. Op klantenevenement en relatiedagen worden alle goede contacten, klanten en eventuele familie verwent en kan u deze gelegenheid ook aangrijpen om uw medewerkers, uw relaties en/of klanten extra in de bloemetjes te zetten en te bedanken voor hun trouw.

 

Teambuilding(s)

Het is noodzakelijk dat mensen goed samenwerken in alle mogelijke omstandigheden. Van arbeiders tot kaderleden. Een teambuilding is niet enkel leuk maar ook belangrijk voor de perfecte groepsgeest. Door een goede motivatie kan het rendement van uw team met meer dan 50 procent toenemen, gaat uw team betere communiceren. De sleutel tot succes binnen teamverband. Een nuttige investering, het is geen doel op zichzelf maar leidt tot een betere samenwerking.

 

Meetings, seminaries, conferenties, congressen en beurzen

Originele meetings, congressen, seminaries, conferenties en beurzen, Fun-Events verzorgt het voor u, alles op maat en wensen. Samen met uw management, een jaarlijks congres of planningen en hervormingen op een originele manier in het binnen- en buitenland. Congressen, het klinkt saai in de oren, maar wij zorgen voor een onvergetelijke gebeurtenis. Lerend en communicatief, 2 karakters die een meeting omvatten.

 

 

 

Fun-Events Group

Te Ontdekken

En Meer ...

Social Media