Doorzoek Fun-Events Group


Event Facilities

Alle benodigdheden klein en groot voor evenementen en feesten, Fun-Events levert en verzorgd kwaliteit en service. Perfectie en tevredenheid is ons streven. Alle mogelijke benodigdheden onder één professionele naam. Wij leveren alles op uw gewenste locatie en uren, wij geven u de volledige service van opbouw, bediening tot onderhoud en andere. Heeft u technische problemen dan kan u ons steeds bereiken op ons permanentienummer en indien van toepassing blijft er een technieker of coördinator aanwezig. Event Facilities in alle vormen, van tijdelijke accomodaties tot installaties, decoraties tot standen, transport en vele andere.

Daar alle feesten en evenementen specifieke Event Facilities nodig hebben is het mogelijk dat U in ons ruim aanbod niet direct vind wat u zoekt, contacteer ons en wij helpen u graag verder.

 

Tijdelijke accomodaties

Ruimtes aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen met ruime mogelijkheden als het gaat om inrichting en decoratie. Van tenten in alle vormen en thema’s tot containers en structuren, overkappingen tot inflates.

 

Podia en tribunes

Voor indoor en outdoor gebruikt tot een vaste en mobiele accommodatie. Alle afmetingen van klein tot groot met de nodige toebehoren van catwalk tot geluids- en regietorens, loadingdock en –ramp tot stage barrieres. Alsook truss en layher structuren tot verhoogd mindervaliden podium.

 

Video-, klank- en lichtinstallaties

Professionele installaties zijn een noodzaak voor een geslaagd feest en evenement en belevenis hiervan, in combinatie met de nodige opgeleide techniekers voor bediening van de installaties zorgt dit voor een perfect geheel. Van kleine tot zeer grote installaties, karaokesets tot discobars, truss en rigging, doeken en visuele mogelijkheden van beeldprojecties tot –animaties, van led tot vision.

 

 

Special effects, pyrotechniek en vuurwerken

Special effects, pyrotechnieken en vuurwerken voor alle feesten en evenementen. Wij staan steeds garant voor het veilig verloop vanaf het opstellen tot de effectieve shows en effecten. VEILIGHEID IS PRIORITEIT. Co2 rookpluimen, bubbels tot Smoke, low fog en snow. Streamers, confetti en wind, flames tot drops. Indoor en outdoor Pyro technics en fireworks.

 

Feest en Evenement materialen

Een uitgebreid aanbod voor kleine feesten, grote events tot mega festivals. Elk feest of event heeft zijn specifieke materialen nodig. Fun-Events verzorgt al deze materialen met logistieke ondersteuning en uitgebreide dienstverlening. Van feest-, keuken- tot buffetmaterialen, veiligheidsmaterialen tot nutsvoorzieningen, afvalverwerking en sanitaire voorzieningen. Inrichting en aankleding van loper tot vestiaire, kassa tot betaalsysteem en vele andere diverse materialen voor alle feesten en evenementen.

 

Fun-Amusement

Plezier, ontspanning en genieten, deze 3 begrippen biedt Fun-Events u aan onder “fun-amusement” van gewone tot speciale games, attracties en vele Fun mogelijkheden. Een constante vernieuwing zorgt voor een zeer uitgebreid aanbod. Segways, partyfiesten en quads, casino games en renbanen tot simulatoren, games voor teambuildings tot extreme attracties, lasergames tot retro- en café spelen. Jacuzzi en sauna’s, massagetafels en –stoelen tot volledige relaxatie amusement.

 

 

Decoraties

Decoraties en standen voor korte of lange termijn, creaties op maat en budget voor elke klant. Wij ontwerpen, creëren, ontwikkelen en plaatsen alle decoraties en standen op elk locatie. Elk mogelijk thema, sfeer, creatie of kleur ,welke sfeer of creatie ooit, Fun-Events verzorgt dit voor u. Op maat gemaakte decoraties, ballondecoraties, themadecoraties en feestdecoraties voor alle feesten, evenementen, festivals, winkels, shoppings, bedrijven en particulieren en vele andere gelegenheden. Van rekwisieten tot bloemen en planten, Belichting, accenten en effecten tot meubilair.

 

Transport

Van rijdend vervoer tot vliegend en varend vervoer, Fun-Events biedt u een zeer ruim aanbod aan (niet)alledaagse vervoersmiddelen aan. Voor privé- en bedrijfsfeesten, evenementen en festivals en voor vele andere gelegenheden groot en klein. Gaat het om een huwelijksfeest of een shuttle service, film première of VIP transport, promotie of reclame. Of gaat het om luchthaven-, zaken- en artiestenverplaatsingen, daguitstappen, personeelsfeesten, nightlive, sportevenementen, festivals en concerten. Voor elke gelegenheid een passen transport, van limousines en hummers tot VIP bussen en Old timers, koetsen tot ballonvaarten, helikopters en vliegtuigen. En wat dacht je van zeiljachten, speedboten en partyschepen. Drive, Fly en Sail met Fun-Events.

 

 

 

Fun-Events Group

Te Ontdekken

En Meer ...

Social Media